Skapa musik ihop med proffs

På den här sidan hittar du information om vilka typer av upplägg KMR Studios erbjuder inom musikproduktion.

Tjänsten är till för dig som letar efter ett ställe att producera en låt, jingel eller kanske spela in ett enskilt instrument i en produktion. Du bestämmer vad som ska produceras och sedan hjälper vi dig hela vägen. Vi kan spela in med dig på plats i studion, på distans eller så kan vi komma till dig och spela in på plats (t.ex. en livespelning, bröllop, eller företagsfest).

KMR Studios Musikproduktion i Uppsala

Inkluderat vid bokning av produktion

  • Musikproduktion av proffs med lång erfarenhet (260+ låtar på Spotify)
  • Tillgång till studiorum, utrustning, instrument och plug-ins i världsklass 
  • Telefon/videomöten med producenten (eller på plats i vår studio)
  • Obegränsat med revideringar

När du bokar musikproduktion hos KMR Studios arbetar vi alltid i Dolby Atmos.
En stereoversion av det som produceras ingår utan extra kostnad. 

KMR Studios Musikproduktion i sverige

Tjänster inom musikproduktion

Vi på KMR Studios har sedan 2020 producerat över 260 låtar som släppts på bl.a. Spotify. Våra producenter har arbetat med privatpersoner, verksamma artister och företag i stora och mindre projekt så du kan alltid vara trygg med att resultatet kommer nå dina förväntningar. Läs igenom recensionerna på Trustpilot för en mer detaljerad inblick i hur nöjda våra klienter är!

När du bokar musikproduktion av oss får du full tillgång till musiker, instrument och utrustning i världsklass (musikstudion). Om vi arbetar på plats i vår studio, hos dig eller över distans bestämmer du själv eller i samråd med oss. Ta kontakt med oss och berätta mer om ditt projekt så får du ett skräddarsytt förslag på upplägg.

Mer information

Filip Killander

Bokar du tid i Studio A eller tjänster inom mixning, mastering, post-produktion, Dolby Atmos och större musikprojekt så är det Filip Killander du kommer arbeta med. Med lång erfarenhet av att arbeta nära med artister och band så har han utöver sin expertis även en förmåga att skapa en trygg och inspirerande arbetsstämning i studion. 

Lyssna på musiken

Mer om KMR Studios

Vill du veta mer om vilka vi är innan du bestämmer dig för att arbeta med oss? Det låter klokt. På den här sidan kan du läsa mer om oss som jobbar på KMR Studios, hur vi arbetar och vad vi erbjuder mer än mixning och mastering.

Läs mer om företaget

KONTAKTA OSS


VÅR PORTFOLIO

LYSSNA I DOLBY ATMOS

LYSSNA I STEREO