Skapa musik med människor som älskar musik

På den här sidan hittar du information om vilka typer av upplägg vi erbjuder inom tjänsten musikproduktion. Tjänsten är till för dig som letar efter ett ställe att producera en låt, jingel eller kanske ett enskilt instrument för en produktion. Du bestämmer vad som ska produceras och sedan hjälper vi dig hela vägen. Vi kan spela in med dig på plats i studion, på distans eller så kan vi komma till dig och spela in på plats (t.ex. en livespelning, bröllop, eller företagsfest).

Boka direkt
boka studio KMR Studios 2022 10 17-22

Tjänster inom musikproduktion

Vi på KMR Studios har sedan 2019 producerat över 200 låtar i våra lokaler. Vår producent Filip Killander har arbetat med privatpersoner, verksamma artister och företag i stora och mindre projekt så du kan alltid vara trygg med att resultatet kommer nå dina förväntningar. 

När du bokar musikproduktion av oss får du full tillgång till musiker, instrument och utrustning i världsklass (musikstudion). Om vi arbetar på plats hos oss, hos dig eller över distans bestämmer du. Ta kontakt med oss och berätta mer om ditt projekt så får du ett skräddarsytt förslag på upplägg.

Få ett kostnadsfritt förslag på upplägg!

Desto mer information du ger oss desto bättre förslag kan vi ge dig innan vi ses på planeringsmötet.
Läs hela vår integritetspolicy: https://killandermusicrecords.com/integritetspolicy/

Mer information

Filip Killander

Bokar du tid i Studio A eller tjänster inom mixning, mastering, post-produktion, Dolby Atmos och större musikprojekt så är det Filip Killander du kommer arbeta med. Med lång erfarenhet av att arbeta nära med artister och band så har han utöver sin expertis även en förmåga att skapa en trygg och inspirerande arbetsstämning i studion. 

Lyssna på ett urval av låtar som Filip har producerat, mixat och mastrat

Mer om KMR Studios

Vill du veta mer om vilka vi är innan du bestämmer dig för att arbeta med oss? Det låter klokt. På den här sidan kan du läsa mer om oss som jobbar på KMR Studios, hur vi arbetar och vad vi erbjuder mer än mixning och mastering.

 

Läs mer om företaget
Ta kontakt med oss!    Portfolio

    Lyssna vart du vill