Mattias Hoffert är tillbaka med sin nya låt ’’Hey June!’’ som introducerar en helt annan känsla och stil än tidigare släpp. Vi kastar oss tillbaka till juni 2022 då Mattias satt hemma och lekte runt med ackordföljder på pianot. Låten bär en glad känsla med en refräng som uppmuntrar till att dansa och sjunga med, detta är en typ av låtskrivande som Mattias inte lika ofta befinner sig, men det ska bli desto roligare att få se hur låten landar hos alla lyssnare. 

-’’Efterhand, när jag märkte vart åt det barkade när jag började producera låten försökte jag bara accelerera det jag tyckte låten hade i sig. En glad låt med en refräng man vill dansa och sjunga med i! Det ska bli spännande att se vad låten får för mottagande eftersom den skiljer sig lite mot det jag släppt tidigare!’’

Vi på Killander Music Records ser också fram emot att få dela denna härliga och färgglada låt ’’Hey June!’’ som kommer ut på alla musik-plattformar den 17 mars 2023.

Medverkande
Artist: Mattias Hoffert
Text & Musik: Mattias Hoffert
Produktion & Mix: Mattias Hoffert
Master: Filip Killander 
Konvolut & Canvas: Filip Killander
Studio för mastering: KMR Studios
Inspelningsår: 2022
Redaktör: Rasmus Bilow
Utgivare: KMR Studios
 
Musiker
Mattias Hoffert: Sång, Piano, Ljudande producent
Lyssna på Mattias Läs mer om Mattias

Upptäck fler artister!

Genom dessa länkar kan du utforska fler artister och läsa om deras släpp hos KMR Studios. Du hittar även mer information om hur du kan komma i kontakt med oss via vår kontaktsida.

Artister Kontakta oss