En kreativ plattform för artister och band

Killander Music Records är ett oberoende skivbolag som står på artisternas sida. Hos oss hittar du inga krångliga långa avtal. Vi tänker långsiktigt och vill bara jobba med kreativa personer som vi klickar med. För om det inte är roligt att skapa musik ihop, vad är då meningen? Utgivning av musik erbjuder vi endast projekt där vi varit delaktiga i någon den av skapandet (inspelning, mix och/eller mastering). Däremot erbjuder vi tjänster inom grafisk design för privatpersoner och företag oavsett om det är relaterat till musik eller inte. 

Boka möte
administrativt arbete KMR Studios 2022 10 17-38

Tjänster

Utgivning av musik erbjuder vi endast projekt där vi varit delaktiga i någon den av skapandet (inspelning, mix och/eller mastering). Däremot erbjuder vi tjänster inom grafisk design för privatpersoner och företag oavsett om det är relaterat till musik eller inte. 

Vi erbjuder även hjälp med events och livemusik, samt hjälp att hitta rätt trubadur för tillfällen som bröllop och företagsfester. 

musikproducent på plats

Artister

Sedan 2019 har vi givit ut hundratals låtar och arbetat med över hundra olika artister och band. Vi är stolta över faktumet att majoriteten av artisterna vi genomfört hela musikprojekt med återkommer för att göra mer musik.

Senaste releasernaUtforska hela katalogen

No Worries
The Greatest
Hubertus
SÄG MIG
Forgive Yourself

Be om en offert

Få ett kostnadsfritt förslag på upplägg inom 24 timmar.

Desto mer information du ger oss desto bättre förslag kan vi ge dig innan vi ses på planeringsmötet.
Läs hela vår integritetspolicy: https://killandermusicrecords.com/integritetspolicy/