En kreativ plattform för artister och band

Killander Music Records är ett oberoende skivbolag som står på artisternas sida. Hos oss hittar du inga krångliga långa avtal. Vi tänker långsiktigt och vill bara jobba med kreativa personer som vi klickar med. För om det inte är roligt att skapa musik ihop, vad är då meningen? Utgivning av musik erbjuder vi endast projekt där vi varit delaktiga i någon den av skapandet (inspelning, mix och/eller mastering). Däremot erbjuder vi tjänster inom grafisk design för privatpersoner och företag oavsett om det är relaterat till musik eller inte. 

Musikprojekt KMR Studios Savannah strand

Skivbolagstjänster

Utgivning av musik erbjuder vi endast projekt där vi varit delaktiga i någon den av skapandet (inspelning, mix och/eller mastering). Däremot erbjuder vi tjänster inom grafisk design för privatpersoner och företag oavsett om det är relaterat till musik eller inte. 

Vi erbjuder även hjälp med events och livemusik, samt hjälp att hitta rätt trubadur för tillfällen som bröllop och företagsfester. Ta gärna kontakt med oss för mer information.

KMR Studios skivbolag artister

Artister

Sedan 2020 har vi givit ut hundratals låtar och arbetat med över hundra olika artister och band. Vi är stolta över faktumet att majoriteten av artisterna vi genomfört hela musikprojekt med återkommer för att göra mer musik.

Utforska katalog

Nyheter

Releaser

Olai

What Are You Up To

Tommy Hammarsten

Johnny B Back

Mattias Hoffert

Och så levde de

Savannah Strand

Heart To Heart

KONTAKTA OSS


VÅR PORTFOLIO

LYSSNA I DOLBY ATMOS

LYSSNA I STEREO