Certifierad Dolby Atmos-studio

Ett stenkast från domkyrkan i Uppsala city hittar du Upplands första certifierade Dolby Atmos-studio. Dolby har själva varit med och designat Studio A. De har även kalibrerat rummet så du kan alltid vara trygg med att resultatet från KMR Studios når upp till en internationellt hög kvalitetsnivå. På den här sidan hittar du information om hur vi arbetar med Dolby Atmos och vilka tjänster vi erbjuder.

KMR Studios - Dolby Atmos

Tjänster inom Dolby Atmos

Mixning & Mastering
Få din stereomix mixad och mastrad i Dolby Atmos av proffs som älskar musik. Du skickar in stems från ditt färdiga mixprojekt samt den godkända masterfilen. Vi ordnar resten. Videomöten, lyssning i studion och obegränsat antal revideringar ingår alltid.

Produktion
Vi erbjuder även möjligheten att producera låten i Atmos, samt tjänster inom postproduktion och ljuddesign.

Utbildning
Om du driver en egen studio och vill boka en workshop eller tillgång till studion för referenslyssning kan du kontakta oss för mer information.

Hemsida - Dolby Atmos - KMR Studios - Studio A

Detta ingår vid mixning i Atmos

Vi är noga med att du får allt du behöver för att din låt ska nå sin potential. Det inkluderar även att optimera förutsättningarna vid utgivning av musik. Därför inkluderar vi utöver en stereomix och master även framtidens ljudformat Dolby Atmos. Både stereoversionen och Atmos är redo för utgivning. 

  • Stereomix
  • Stereomaster (WAV-fil redo för utgivning)
  • Dolby Atmos Master (ADM-fil redo för utgivning)
  • Atmos-version för hörlurar: Binural (för kvalitetskontroll)
  • Atmos-version för hörlurar: Spatial Audio (för kvalitetskontroll)
  • Utöver detta inkluderar vi även master för CD och Vinyl utan extra kostnad.

Samarbetspartners

Jobbar du hos ett skivbolag som söker efter en partner att uppdatera era artisters kataloger till Dolby Atmos? Kontakta oss så bokar vi in ett kort planeringsmöte. Baserat på mötet sätter vi sedan ihop en skräddarsydd offert med fast pris och leveransdatum. Vi erbjuder även inspirerande och utbildande föreläsningar som lämpar sig för verksamma tekniker, privatpersoner och artister.

Musikreferenser

Få ett kostnadsfritt förslag på upplägg!

Desto mer information du ger oss desto bättre förslag kan vi ge dig innan vi ses på planeringsmötet.
Läs hela vår integritetspolicy: https://killandermusicrecords.com/integritetspolicy/

Mer information

Filip Killander

Bokar du tid i Studio A eller tjänster inom mixning, mastering, post-produktion, Dolby Atmos och större musikprojekt så är det Filip Killander du kommer arbeta med. Med lång erfarenhet av att arbeta nära med artister och band så har han utöver sin expertis även en förmåga att skapa en trygg och inspirerande arbetsstämning i studion. 

Lyssna på musiken

Mer om KMR Studios

Vill du veta mer om vilka vi är innan du bestämmer dig för att arbeta med oss? Det låter klokt. På den här sidan kan du läsa mer om oss som jobbar på KMR Studios, hur vi arbetar och vad vi erbjuder mer än mixning och mastering.

 

Läs mer om företaget
Ta kontakt med oss!    Portfolio

    Lyssna vart du vill