Proffsig och inspirerande miljö mitt i Uppsala

KMR Studios ligger mitt i hjärtat av Uppsala, granne med universitetshuset och bara ett stenkast från domkyrkan. Vi har två olika studiorum anpassade för olika behov. På den här sidan hittar du information om vad som skiljer de två rummen åt.
Vi kan hjälpa dig med allt från musikproduktion av enstaka instrument till hela musikprojekt där vi hjälper dig från låtidé till utgivning på Spotify.
Letar du efter mer än musikproduktion? Läs mer om: Musikprojekt (inspelning till utgivning), Mixning, Mastering.

Hemsida - Musikstudio - KMR Studios - Studio A

Studio A

Den här studion är designad för etablerade artister och företag som är ute efter ett resultat av högsta kvalité. Här arbetar du med musikproducenten Filip Killander som kommer hjälpa dig med allt ditt projekt kräver.

Här får du tillgång till ett Dolby Atmos-system (Genelec) certifierat av Dolby, exklusiva mikrofoner (bl.a Neumann och UAD), Malmsjö piano från 1888, och ett akustiskt trumset.

Läs mer

Hemsida - KMR Studios - Studio B

Studio B

Studio B är en härlig studio anpassad för inspelning av sång, digital musikproduktion, fotografering, låtskrivning och små intima konserter. Lämplig för större sällskap (upp till 15-20 personer). Den här studion går även att hyra obemannad på timme eller fasta dagar/tider.

Läs mer

Presentkort

Letar du efter något kul att ge bort så erbjuder vi möjligheten att ge bort presentkort! 
Läs mer

Utforska KMR Studios

Projektledare Filip Killander

Bokar du tid i vår musikstudio eller tjänster inom mixning, mastering, post-produktion, Dolby Atmos och större musikprojekt så är det Filip Killander du kommer arbeta med. Med lång erfarenhet av att arbeta nära med artister och band så har han utöver sin expertis även en förmåga att skapa en trygg och inspirerande arbetsstämning i studion. 

Lyssna på musiken

Mer om KMR Studios

Vill du veta mer om vilka vi är innan du bestämmer dig för att arbeta med oss? Det låter klokt. På den här sidan kan du läsa mer om oss som jobbar på KMR Studios.

 

Om oss

KONTAKTA OSS


VÅR PORTFOLIO

LYSSNA I DOLBY ATMOS

LYSSNA I STEREO