Proffsig och inspirerande miljö mitt i Uppsala

KMR Studios ligger mitt i hjärtat av Uppsala. Granne med universitetshuset och ett stenkast från domkyrkan. Med två olika studiorum anpassade för olika behov. På den här sidan hittar du information om vad som skiljer de två rummen åt.
Vi kan hjälpa dig med allt från musikproduktion av enstaka instrument till hela musikprojekt där vi hjälper dig från låtidé till utgivning på Spotify.
Letar du efter mer än musikproduktion? Läs mer om: Musikprojekt (inspelning till utgivning), Mixning, Mastering.

Boka direkt
skapa musik KMR Studios 2022 10 17-34

Studio A

Den här studion är designad för etablerade artister och företag som är ute efter ett resultat av högsta kvalité. Här arbetar du med musikproducenten Filip Killander som kommer hjälpa dig med allt ditt projekt kräver.

Här får du tillgång till ett Dolby Atmos-system (Genelec) certifierat av Dolby, exklusiva mikrofoner (bl.a Neumann och UAD), Malmsjö piano från 1888, och ett akustiskt trumset.

Läs mer

Möhippa i studio B KMR Studios

Studio B

En härlig studio anpassad för inspelning av sång, digital musikproduktion, fotografering, låtskrivning och små intima konserter. Lämplig för större sällskap (upp till ca 15-20 personer). Den här studion går även att hyra obemannad på timme eller fasta dagar/tider.

Läs mer

Presentkort

Letar du efter något kul att ge bort så erbjuder vi möjligheten att ge bort presentkort! 
Läs mer

Få ett konstnadsfritt förslag på upplägg!

Desto mer information du ger oss desto bättre förslag kan vi ge dig innan vi ses på planeringsmötet.
Läs hela vår integritetspolicy: https://killandermusicrecords.com/integritetspolicy/

Mer information

Filip Killander

Bokar du tid i Studio A eller tjänster inom mixning, mastering, post-produktion, Dolby Atmos och större musikprojekt så är det Filip Killander du kommer arbeta med. Med lång erfarenhet av att arbeta nära med artister och band så har han utöver sin expertis även en förmåga att skapa en trygg och inspirerande arbetsstämning i studion. 

Lyssna på ett urval av låtar som Filip har producerat, mixat och mastrat

Mer om KMR Studios

Vill du veta mer om vilka vi är innan du bestämmer dig för att arbeta med oss? Det låter klokt. På den här sidan kan du läsa mer om oss som jobbar på KMR Studios, hur vi arbetar och vad vi erbjuder mer än mixning och mastering.

 

Läs mer om företaget
Ta kontakt med oss!    Portfolio