Gränslös kreativitet och glädje

Våra studiorum är noggrant designade av utbildade proffs (Studio A tillsammans med Dolby) och högtalarna kalibrerade av experter (Msonic). Ihop med våra högtalare från Genelec, imponerande takhöjd, långa erfarenhet och kärlek för musik så kan du känna dig trygg med att välja KMR Studios för ditt projekt.

Vi älskar musik och vi älskar att hjälpa artister med deras musik! Så hos oss kan du alltid vara trygg med att vi gör allt för att din låt ska bli så bra som den möjligtvis kan – men vi tummar aldrig på upplevelsen av att skapa musiken. Det måste vara roligt, varför gör man annars musik? Utöver detta så erbjuder vi endast en typ av mixningtjänst där allting alltid ingår – fria versioner och revideringar. Så att du alltid kan vara säker på att du kommer bli nöjd.

Beställ mixning

Mixning av musik

Detta ingår

  • Mixning av proffs med lång erfarenhet (210+ låtar på Spotify)
  • Editering (timing, tuning, komping)
  • Telefon/videomöten med mixteknikern (eller på plats i vår studio)
  • Fritt antal versioner (instrumental, acapella, etc.)
  • Obegränsat med revideringar

När du bokar mixning hos oss ingår alltid mastering och en Dolby Atmos version av din låt. 

Få ett konstnadsfritt förslag på upplägg!

Desto mer information du ger oss desto bättre förslag kan vi ge dig innan vi ses på planeringsmötet.
Läs hela vår integritetspolicy: https://killandermusicrecords.com/integritetspolicy/

Mer information

Filip Killander

Bokar du tid i Studio A eller tjänster inom mixning, mastering, post-produktion, Dolby Atmos och större musikprojekt så är det Filip Killander du kommer arbeta med. Med lång erfarenhet av att arbeta nära med artister och band så har han utöver sin expertis även en förmåga att skapa en trygg och inspirerande arbetsstämning i studion. 

Lyssna på ett urval av låtar som Filip har producerat, mixat och mastrat

Mer om KMR Studios

Vill du veta mer om vilka vi är innan du bestämmer dig för att arbeta med oss? Det låter klokt. På den här sidan kan du läsa mer om oss som jobbar på KMR Studios, hur vi arbetar och vad vi erbjuder mer än mixning och mastering.

 

Läs mer om företaget
Ta kontakt med oss!    Portfolio