En plats för dig att växa

Utbildning ligger oss varmt om hjärtat och vi jobbar hårt med att tillhandahålla material, kurser och events som ligger i framkant. Vi erbjuder både standardiserade och skräddarsydda kurser, workshops och event, föreläsningar och utbildningsmaterial. Läs mer på vår hemsida eller kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Boka utbildning

Kurser, Workshops och Föreläsningar

Vi erbjuder både etablerade och nya artister kurser som är designa att inspirera, utveckla och stärka deras förmågor. Alla har olika sätt att ta till sig information på och vi erbjuder därför olika typer av utbildningar. 

Senaste artiklarna

Be om en offert

Få ett kostnadsfritt förslag på upplägg inom 24 timmar.

Desto mer information du ger oss desto bättre förslag kan vi ge dig innan vi ses på planeringsmötet.
Läs hela vår integritetspolicy: https://killandermusicrecords.com/integritetspolicy/

Mer information

Filip Killander

Bokar du tid i Studio A eller tjänster inom mixning, mastering, post-produktion, Dolby Atmos och större musikprojekt så är det Filip Killander du kommer arbeta med. Med lång erfarenhet av att arbeta nära med artister och band så har han utöver sin expertis även en förmåga att skapa en trygg och inspirerande arbetsstämning i studion. 

Lyssna på musiken

Simon Forslund

Simon ansvarar för våra utbildningar och kurser som fokuserar på att hjälpa artister sprida sin egna musik. Simon är även aktuell med egen musik (S:mon) och har med stor framgång spridit den med hjälp av sin exponentiellt växande TikTok-profil.

 

Ta kontakt med oss!    Portfolio

    Lyssna vart du vill