Foto, Film och Grafiska profiler

Planerar du att släppa din nästa singel, EP eller album? Vi kan hjälpa dig med allt från att ta bilder för dina sociala medier, skapa omslagsbild för ditt kommande släpp och mycket mer.

På den här sidan hittar du våra vanligaste produkter och tjänster. Har du frågor eller behov av hjälp med saker utöver det du hittar här? Tveka inte på att höra av dig så hjälper vi dig. Eller surfa in på vår dedikerade hemsida för Fotostudion.

KMR Grafisk formgivning anna nordanstig

Tjänster inom design

Sedan 2020 har vi skapat över 130st skivomslag, minst lika många profil och omslagsbilder och oräkneligt antal videoklipp i syfte att hjälpa våra artister ge deras releaser de bästa av förutsättningar. Så du kan vara helt trygg med att resultatet kommer hålla hög kvalité.

Vi erbjuder artister, band och företag hjälp med fotografering och filmning, samt redigering av det utvalda materialet. Ta kontakt med oss för att få ett skräddarsytt förslag på upplägg.

Läs mer om våra tjänster inom musik

Boka möte
KMR Studios skivbolag artister

Foto och videotjänster

KMR Studios är specialiserade på att hjälpa artister och band, men arbetar även med privatpersoner och företag. Vi erbjuder bland annat: 

  • Releasepaket för artister och band inkl. presskit
  • Musikvideos och reklamfilmer
  • Promotionsbilder och videos för release och events
  • Grafisk Design / ArtistID
  • Logotyper

Utforska KMR Studios

Projektledare Filip Killander

Bokar du tid i vår musikstudio eller tjänster inom mixning, mastering, post-produktion, Dolby Atmos och större musikprojekt så är det Filip Killander du kommer arbeta med. Med lång erfarenhet av att arbeta nära med artister och band så har han utöver sin expertis även en förmåga att skapa en trygg och inspirerande arbetsstämning i studion. 

Lyssna på musiken

Mer om KMR Studios

Vill du veta mer om vilka vi är innan du bestämmer dig för att arbeta med oss? Det låter klokt. På den här sidan kan du läsa mer om oss som jobbar på KMR Studios.

 

Om oss

KONTAKTA OSS


VÅR PORTFOLIO

LYSSNA I DOLBY ATMOS

LYSSNA I STEREO