Foto, Film och grafiska profiler

Planerar du att släppa din nästa singel, EP eller album? Vi kan hjälpa dig med allt från att ta bilder för dina sociala medier, skapa omslagsbild för ditt kommande släpp och mycket mer. På den här sidan hittar du våra vanligaste produkter och tjänster. Har du frågor eller behov av hjälp med saker utöver det du hittar här? Tveka inte på att höra av dig så hjälper vi dig.

grafisk profilering fotografier

Tjänster inom design

Sedan 2020 har vi skapat över 130st skivomslag, minst lika många profil och omslagsbilder och oräkneligt antal videoklipp i syfte att hjälpa våra artister ge deras releaser de bästa av förutsättningar. Så du kan vara helt trygg med att resultatet kommer hålla hög kvalité.

Vi erbjuder artister, band och företag hjälp med fotografering och filmning, samt redigering av det utvalda materialet. Ta kontakt med oss för att få ett skräddarsytt förslag på upplägg.

Boka direkt

Läs mer om våra tjänster inom musik

postproduktion KMR Studios 2022 10 17-12

Exempel på tjänster

  • Releasepaket för artister och band inkl. presskit
  • Musikvideos
  • Promotionsbilder och videos
  • Grafisk Design
  • Logotyper

Vi erbjuder våra tjänster för både privatpersoner och företag.

Be om en offert

Få ett kostnadsfritt förslag på upplägg inom 24 timmar.

Desto mer information du ger oss desto bättre förslag kan vi ge dig innan vi ses på planeringsmötet.
Läs hela vår integritetspolicy: https://killandermusicrecords.com/integritetspolicy/

Mer information

Filip Killander

Bokar du tid i Studio A eller tjänster inom mixning, mastering, post-produktion, Dolby Atmos och större musikprojekt så är det Filip Killander du kommer arbeta med. Med lång erfarenhet av att arbeta nära med artister och band så har han utöver sin expertis även en förmåga att skapa en trygg och inspirerande arbetsstämning i studion. 

Lyssna på musiken

Mer om KMR Studios

Vill du veta mer om vilka vi är innan du bestämmer dig för att arbeta med oss? Det låter klokt. På den här sidan kan du läsa mer om oss som jobbar på KMR Studios, hur vi arbetar och vad vi erbjuder mer än mixning och mastering.

 

Läs mer om företaget
Ta kontakt med oss!    Portfolio

    Lyssna vart du vill