Postproduktion och ljuddesign för film, spel och tv

Med både lång och bred erfarenhet av projektledning av musikaliska projekt kan du känna dig trygg med att anlita KMR Studios. Vår tekniker, Filip Killander, har arbetat med över hundra olika klienter sedan KMR startades 2019. Nedan finner du information kring vad vi erbjuder inom postproduktion och ljuddesign. Har du fler frågor kring upplägg, pris eller vill boka in ett planeringsmöte så kontakta oss så hjälper vi dig direkt.

postproduktion KMR Studios 2022 10 17-12

Postproduktion och ljuddesign

Film, TV & Spel
Arbetar du med film, spel eller TV och behöver hjälp att producera eller förädla ljudrelaterade element i din produktion? Skicka oss en kort beskrivning av ditt projekt så bokar vi in ett möte där vi kan diskutera hur vi kan hjälpa dig. 

Dolby Atmos
Hos KMR Studios kan du få din produktion producerad eller mixad i Dolby Atmos. Du kan känna dig trygg att resultatet blir bra då vi är certifierade av Dolby. Du är varmt välkommen att besöka vår studio i Uppsala city, ett stenkast från domkyrkan.
Läs mer om Atmos-tjänster

Case: Ljuddesign

Filip Killander hos KMR Studios bidrog med ljuddesign, mixning och mastering för filmprojektet ”På andra sidan om dig”. Regisserat av Olivia Lundell (läs mer).

Olivia om projektet
Det har varit ett OTROLIGT nöje att få jobba med Filip! Jag hörde av mig med så mycket oklarheter, frågetecken och osäkerhet kring ljuddesign, mixning och mastering av mitt filmprojekt och Filip var precis vem jag behövde. Han har haft en fantastisk expertis blandat med experimentell glädje inför projektet vi jobbat på och varit en trygghet hela vägen. Tillmötesgående, professionell och alltid glad, hitta en anledning att få jobba med honom! Datum för upplevelse: 25 oktober 2022

Mer Information

Filip Killander

Bokar du tid i Studio A eller tjänster inom mixning, mastering, post-produktion, Dolby Atmos och större musikprojekt så är det Filip Killander du kommer arbeta med. Med lång erfarenhet av att arbeta nära med artister och band så har han utöver sin expertis även en förmåga att skapa en trygg och inspirerande arbetsstämning i studion. 

Lyssna på musiken

Mer om KMR Studios

Vill du veta mer om vilka vi är innan du bestämmer dig för att arbeta med oss? Det låter klokt. På den här sidan kan du läsa mer om oss som jobbar på KMR Studios, hur vi arbetar och vad vi erbjuder mer än mixning och mastering.

 

Läs mer om företaget

KONTAKTA OSS


VÅR PORTFOLIO

LYSSNA I DOLBY ATMOS

LYSSNA I STEREO