En plats. Tusen möjligheter.

KMR Studios musikstudio erbjuder en rad olika tjänster inom musikproduktion, t.ex. att få hjälp med att skriva, producera och släppa låtar via de största streaming-plattformarna såsom Spotify och Apple Music. Du är varmt välkommen att besöka vår studio i Uppsala City, i samband med din bokade session.

KMR Studios är en certifierad Dolby Atmos studio, samt en certifierad Apple Digital Masters studio.

Boka direkt
Hemsida - Musikstudio - KMR Studios - Studio A

Musikstudion

KMR Studios med sina två trevliga och proffsiga studiorum mitt i Uppsala City är en perfekt plats för etablerade och nyetablerade kreativa personer som är ute efter att deras projekt når högsta möjliga kvalitén.

Letar du efter någon som kan stödja dig hela vägen från inspelning utgivning på plattformar som Spotify? Läs mer om musikprojekt

Mixning & Mastering

Har du ett projekt som du vill ska få de bästa av förutsättningar? Ta hjälp av proffs med båda lång och bred erfarenhet. När du anlitar oss så kommer du arbeta ihop med vår tekniker Filip Killander som sedan 2019 producerat över 200 låtar, mixat 220+ och mastrat över 300 låtar som släppts på Spotify.

Hemsida - Dolby Atmos - KMR Studios - Studio A

Dolby Atmos & Postproduktion

Under hösten 2022 blev KMR Studios Uppsalas första Dolby-certifierade Dolby Atmos musikstudio och Sveriges tolfte. Vi är fortfarande den nordligaste atmos-studion i hela Sverige. Samtliga musikprojekt vi producerar i studion är i Atmos. Vi erbjuder även våra tjänster för filmer, TV och spel.

Presentkort

Utöver dessa fantastiska tjänster så erbjuder vi även möjligheten att köpa presentkort för att ge bort till någon du tycker extra mycket om! Allt från inspelning av covers och uppleva Dolby Atmos till fotosessioner och utbildningar. 

Läs mer

Be om en offert

Få ett kostnadsfritt förslag på upplägg inom 24 timmar.

Desto mer information du ger oss desto bättre förslag kan vi ge dig innan vi ses på planeringsmötet.
Läs hela vår integritetspolicy: https://killandermusicrecords.com/integritetspolicy/