En plats. Tusen möjligheter.

KMR Studios musikstudio erbjuder en rad olika tjänster inom musikproduktion, t.ex. att få hjälp med att skriva, producera och släppa låtar via de största streaming-plattformarna såsom Spotify och Apple Music. Du är varmt välkommen att besöka vår studio i Uppsala City, i samband med din bokade session.

Boka direkt
dolby atmos KMR Studios 2022

Musikstudion

KMR Studios med sina två trevliga och proffsiga studiorum mitt i Uppsala City är en perfekt plats för etablerade och nyetablerade kreativa personer som är ute efter att deras projekt når högsta möjliga kvalitén.

Letar du efter någon som kan stödja dig hela vägen från inspelning utgivning på plattformar som Spotify? Läs mer om musikprojekt

skapa musik KMR Studios 2022 10 17-34

Mixning & Mastering

Har du ett projekt som du vill ska få de bästa av förutsättningar? Ta hjälp av proffs med båda lång och bred erfarenhet. När du anlitar oss så kommer du arbeta ihop med vår tekniker Filip Killander som bara sedan 2019 producerat, mixat och mastrat över 200 låtar som släppts på Spotify.

dolby atmos KMR Studios 2022

Dolby Atmos & Postproduktion

Under hösten 2022 blev KMR Studios Uppsalas första Dolby-certifierade Dolby Atmos musikstudio och Sveriges tolfte. Vi är fortfarande den nordligaste atmos-studion i hela Sverige. Samtliga musikprojekt vi producerar i studion är i Atmos. Vi erbjuder även våra tjänster för filmer, TV och spel.

Få ett konstnadsfritt förslag på upplägg!

Desto mer information du ger oss desto bättre förslag kan vi ge dig innan vi ses på planeringsmötet.
Läs hela vår integritetspolicy: https://killandermusicrecords.com/integritetspolicy/