Cover-Dennis-Schlömer-Miljoner

Dennis Schlömer

Miljoner

Släpps: 9 april, 2021

 

Lyssna på Dennis

Miljoner är ett projekt genomfört på distans i olika studios och hemmastudios. Rappen är inspelad hos KMR Studios i Uppsala av Filip Killander, sången är inspelad i Söderhamn, den instrumentala produktionen står producenten Filip Frid för och på något vis lyckades det tillslut bli en färdig låt! 

Vi intervjuade Dennis om låten:

”Låtens refräng kom till under 2018 när en vän skulle släppa en låt och spelade in vocals i en källarlokal där vi efteråt hade efterfest. På den festen slutade det med att vi bara satt där och jammade. Därefter låg ett gediget och långdraget textarbete där texten gjordes om flertalet gånger innan det tillslut blev den färdiga produkt den är idag.

Jag har alltid gillat att skapa, men detta är den första låten som jag faktiskt färdigställt och därför betyder den extra mycket för mig. 

Låten är baserad på egna erfarenheter, så tankarna och fraserna i låten är hämtade från mitt egna liv. Det är en historia om en bråkig tid i mitt liv, där jag tillslut hittade ”den rätta”. Ångesten som jag tror att andra kan relatera till är att man så gärna vill vara bra inför den där ”rätta personen” och att man är redo att ge allt – trots att personen redan har allt.

”Du vet att jag har inga miljoner” är både en mening som går att tolka bokstavligt men samtidigt något större som symboliserar lite ” jag har inget, du har allt, vad ser du i en sån som mig?””.

Medverkande
Artist: Dennis Schlömer
Låtskrivare: Dennis Schlömer, Henrik Lundholm
Producent (Instrument): Filip Frid
Producent (Rap vocals): Filip Killander
Mix & Master: Filip Killander
Foto: Dennis Schlömer
Konvolut: Filip Killander
Releasedatum: 2021-04-09
Utgivare: KMR Studios
Artist - Dennis Schlömer

”Jag är 24 år och har skrivit musik i snart 3 år. Jag känner äntligen att det är dags att visa upp mina texter och musik för omvärlden. Som låtskrivare/textförfattare skriver jag främst om egna erfarenheter, upplevelser och kärlek.”

Läs mer om Dennis

Upptäck fler artister!

Genom dessa länkar kan du utforska fler artister och läsa om deras släpp hos KMR Studios. Du hittar även mer information om hur du kan komma i kontakt med oss via vår kontaktsida.

Artister Kontakta oss