Konvolut - Ms Mia - All eyes on me

Ms Mia
All Eyes On Me

Släpps: 10 juni, 2022

 

Lyssna på Ms Mia

Den 10 juni 2022 släpper Uppsalas egen Soul och RnB-stjärna Ms Mia äntligen ny musik! Låten “All Eyes On Me” är dessutom enligt artisten själv, hennes bästa släpp hittills.

Både texten och beatet i låten kan vid första lyssning verka kaxigt och hårt, men när vi gräver djupare lyssnar vi till en låt om hur yta inte spelar någon roll, så länge du inte kan vara dig själv. Den första versen, och även artistens favoritdel i låten, beskriver detta väl – hur det inte spelar någon roll vilka attribut du tar på dig, för skorna kommer ändå vara för stora.

Ms Mia beskriver själv låten som en frigörelse i sitt musikskapande, hon berättar hur hon äntligen har hittat hem i sin musik och i den genren hon älskar och ständigt inspireras av. År av tomma dansgolv och stängda scener har enligt artisten även bidragit till låtens peppiga sound. Detta samtidigt som den tydliga kopplingen till 90-talets RnB-dansgolv går som en tydlig röd tråd genom hela låten.

“All Eyes On Me” är Ms Mias sjätte låtsläpp hos oss på KMR Studios, trevlig lyssning!

“Vi har ju så jäkla kul, från början till slut har detta bara varit svinkul. Filip och jag har ju jobbat ihop så länge nu, och det funkar så otroligt bra. Nu känner vi ju varandra bra och fattar verkligen varandra. Vi hittade direkt till hur vi ville göra med låten, och någonstans på vägen blev det så bra. Det har varit så roligt att jobba med FIlip, så jäkla kul från första låt.”

-Ms Mia

Credits
Artist: Ms Mia
Text & Musik: Maria Gustafsson och Filip Killander
Producent: Filip Killander
Inspelningstekniker: Filip Killander
Mix & Master: Filip Killander 
Konvolut & Canvas: Yellow Music United
Inspelningsstudio: KMR Studios
Studio för mix och master: KMR Studios
Inspelningsår: 2022
Releasedatum: 2022
Redaktör: Hila Stefansson
Utgivare: KMR Studios
 
Musiker
Ms Mia: Sång och bakgrundssång
Filip Killander: Ljudande producent, piano, slagverk
bild på ms mia artist och låtskrivare

Bakom artistnamnet Ms Mia hittar vi Mia Gustafsson. En låtskrivare och sångerska som våren 2021 debuterade med den mörka R&B/soulsingeln Trippin’.

Läs mer om Ms Mia

Upptäck fler artister!

Genom dessa länkar kan du utforska fler artister och läsa om deras släpp hos KMR Studios. Du hittar även mer information om hur du kan komma i kontakt med oss via vår kontaktsida.

Artister Kontakta oss