Kreativitet, teknik och hållbarhet

Utbildning ligger oss varmt om hjärtat och vi jobbar hårt med att kunna erbjuda föreläsningar som ingen annan erbjuder. Filip Killander höll bl.a. i en av de första föreläsningarna på svenska om formatet Dolby Atmos (Hos Sensus Talks 2022).

Om du har ett specifikt ämne du önskar boka en föreläsning om så kontakta oss gärna direkt för att få ett skräddarsytt förslag.

KMR Studios hos rytmus 2023

Föreläsningar

KMR Studios erbjuder företag, universitet och föreningar möjligheten att boka inspirerande och utbildande föreläsningar inom kreativitet, företagande och teknik.

Exempel på föreläsningar: 

  • Teknik: Dolby Atmos: Framtidens ljud
  • Företagande: Arbeta med musik på heltid
  • Kreativitet: Från låtidé till Spotify
  • Hållbarhet: Mindfulness i musikbranschen
Boka möte

Mer om oss

Filip Killander

Bokar du tid i Studio A eller tjänster inom mixning, mastering, post-produktion, Dolby Atmos och större musikprojekt så är det Filip Killander du kommer arbeta med. Med lång erfarenhet av att arbeta nära med artister och band så har han utöver sin expertis även en förmåga att skapa en trygg och inspirerande arbetsstämning i studion. 

Lyssna på musiken

Simon Forslund

Hos oss på KMR är Simon Forslund ansvarig för utbildningar och kurser som fokuserar på att hjälpa artister sprida sin egna musik. Simon är även aktuell med egen musik (S:mon) och har med stor framgång spridit den med hjälp av sin exponentiellt växande TikTok-profil.

 

KONTAKTA OSS


VÅR PORTFOLIO

LYSSNA I DOLBY ATMOS

LYSSNA I STEREO