Kreativa Workshops – nätverka och utvecklas i en inspirerande miljö

Utbildning ligger oss varmt om hjärtat och vi jobbar hårt med att kunna erbjuda workshops och events som ligger i framkant. Den här sidan uppdaterat kontinuerligt när vi planerar in nya kreativa workshops. Har du ett specifikt ämne du vill lära dig mer om så kan workshops ordnas på begäran (minst 4 deltagare krävs). Läs mer på den här sidan eller kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

KMR studios föreläsning

Kreativa workshops

Vi erbjuder workshops inom flera musikrelaterade områden, om du har ett specifikt ämne du vill lära dig mer om så rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt för mer information.

Exempel på workshops

  • Camp: Låtskrivning (4-6 deltagare, heldag)
  • Studio: Implementera Dolby Atmos (2-4 deltagare, halvdag)
  • Workshop: Hur sprider man sig som artist (4-6 deltagare, haldag)

Skräddarsydda upplägg

I de flesta fall har våra kunder ett specifikt behov eller ämne som är relevant för dem. Då erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och hjälp med att sätta ihop ett upplägg som lever upp till deras behov. Ta kontakt med oss direkt för att boka in ett förutsättningslöst möte.

Boka möte
Musikstudio Uppsala KMR Studios studio A akustisk gitarr aldo

Låtskrivardag

  • En dag (6h) i KMR:s studio i Uppsala, St: Olofsgatan
  • Feedback från andra artister och låtskrivare

  • Lunch och dryck

Max antal deltagare: 4-8
Kontakta oss för att veta mer om nästa Writing Camp.

KMR Studios hos rytmus 2023

Workshop – Hur man sprider sig som artist

Workshop:ens fokus ligger på att ge dig konkreta tips och råd. Inte ”bara” prata om hur du kan göra, utan faktiskt prata om hur just du kan gå tillväga.
Kontakta oss för att veta mer om nästa workshop.

  • En halvdag (4h) i KMR:s studio i Uppsala
  • Föreläsning – utöka ditt varumärkes räckvidd
  • Personlig plan för en stabil och varaktig fanbase

Föreläsarna

Filip Killander

Bokar du tid i Studio A eller tjänster inom mixning, mastering, post-produktion, Dolby Atmos och större musikprojekt så är det Filip Killander du kommer arbeta med. Med lång erfarenhet av att arbeta nära med artister och band så har han utöver sin expertis även en förmåga att skapa en trygg och inspirerande arbetsstämning i studion. 

Lyssna på musiken

Simon Forslund

Hos oss på KMR Studios ansvarar Simon för våra utbildningar och kurser som fokuserar på att hjälpa artister sprida sin egna musik. Simon är även aktuell med egen musik (S:mon) och har med stor framgång spridit den med hjälp av sin exponentiellt växande TikTok-profil.

 

KONTAKTA OSS


VÅR PORTFOLIO

LYSSNA I DOLBY ATMOS

LYSSNA I STEREO