Dolby Atmos: Framtidens ljud?

I samband med KMR:s ambitiösa satsning på Dolby Atmos och Filip Killanders brinnande engagemang i att sprida kunskap om det nya formatet fick studieförbundet Sensus som arbetar med folkbildning upp ett öga för KMR Studios. Kort därefter frågade de KMR:s grundare Filip Killander ifall han ville hålla en av Sveriges första online-föreläsningar om ämnet på svenska. Filip tackade med glädje ja till den fantastiska möjligheten att ge kreatörer en tydligare insikt i var, hur och varför man ska börja med Dolby Atmos.

Dolby Atmos

Hos Uppsalabolaget KMR Studios slår det gnistor kring den exponentiella utveckligen. Certifierade av Dolby som Uppsalas första Dolby Atmos studio, intervjuer, föreläsningar och en rad nya tjänster – nu även för filmskapare och skivbolag. 
Hos KMR kan kreatörer få hjälp med inspelning, post-produktion, mixning, mastering i Dolby Atmos. Skivbolag kan få stöd i att modernisera deras artisters kataloger. Ta kontakt idag för mer information! 

Läs mer om Dolby Atmos Kontakt

Här finner du våra tjänster i Dolby Atmos:

Dolby atmos hos KMR Studios

Musik i Dolby Atmos

Få din stereomix mixad och mastrad i Dolby Atmos av proffs som älskar musik. Du skickar in stems från ditt färdiga mixprojekt samt den godkända masterfilen. Vi ordnar resten. Du är varmt välkommen att sitta med i studion under arbetets gång. Oavsett så ingår videomöten och obegränsat antal revideringar. Vi erbjuder även möjligheten att producera låten i Atmos.

Beställ
Ljuddesign hos KMR Studios

Ljuddesign och postproduktion i Dolby Atmos

Arbetar du med film, spel eller TV och behöver hjälp med att konvertera ditt projekt till Dolby Atmos? Skicka oss en kort beskrivning av ditt projekt så bokar vi in ett möte där vi kan diskutera hur vi kan hjälpa dig. Vi kan även hjälpa dig som vill ha stöd med allt ljudrelaterat i projektet från start. 

Boka möte
referenslyssna i dolby atmos

Referenslyssning i Dolby Atmos

Arbetar du också med musik och är nyfiken på Dolby Atmos? Du kanske har ett system hemma eller arbetar i hörlurar. Då är du varmt välkommen till oss för att få referenslyssna på dina projekt i en certifierad Atmos-studio. Vi bjuder på kaffe och feedback. Du betalar endast för tiden i studion. 

Boka tid

För skivbolag

Jobbar du hos ett skivbolag som söker efter en partner att uppdatera era artisters kataloger till Dolby Atmos? Kontakta oss så bokar vi in ett kort planeringsmöte. Baserat på mötet sätter vi sedan ihop en skräddarsydd offert med fast pris och leveransdatum.

Contact Us

More news

Från vardagsrum till biograf

KMR Studios i Uppsala hjälpte artister att spela in, ge ut och få deras musik [...]

KMR Studios lanserar: Fotostudion

Läs om KMR Studios nya stora satsning; Fotostudion. En plats för alla som behöver proffsiga [...]

Gamla Uppsala Kyrka i Dolby Atmos

Under produktionen av singeln "Va dig själv" med hiphop-artisten Mujinga så åkte vi ut till [...]

Dolby Atmos-workshop på bio i Uppsala

Läs om hur KMR studios erbjöd musiktekniker möjligheten att delta i en workshop om Dolby [...]

Kontakta oss

KONTAKTA OSS


VÅR PORTFOLIO

LYSSNA I DOLBY ATMOS

LYSSNA I STEREO