Vad är Acoustic Vibes?

”Acoustic Vibes” är ett koncept framtaget av skiv- och produktionsbolaget KMR Studios med syftet att lyfta fram och hylla lokala låtskrivare och artister. Under evenemangen kommer nyetablerade artister att framföra låtar de själva skrivit i en avskalad och avslappnad tappning. Varje event lyfter fram nya artister från KMR Studios inom olika genrer, men alltid med samma avskalade akustiska vibe.

Boka möte

Det bästa med konceptet Acoustic Vibes

Upptäck musik

Varje event visar upp nya, lokala och talangfulla artister och låtskrivare från KMR Studios. Det är ett utmärkt tillfälle att upptäcka ny musik och skapa nya relationer.

Upplev stämningen

I Botanikas mysiga lokaler i Uppsala City är det ingen utmaning att få till en mysig, inkluderande och härlig stämning. Ihop med den trevliga inredningen har vi även satt ihop passande musik som spelas mellan artisternas framföranden.

Acoustic Vibes - 221001 - Där älven tar slut-02

Utöka ditt nätverk

Duktiga artister och bra stämning lockar till sig människor som älskar musik. Acoustic Vibes är ett perfekt ställe att träffa verksamma personer inom musikbranchen och samtidigt få njuta av musik.

musikproducent på plats

Träffa arrangören

Vi på KMR Studios är givetvis på plats och ser till att det låter, ser och känns bra. Vi ser även till att foton och videos tas för att föreviga varje event. 

KONTAKTA OSS


VÅR PORTFOLIO

LYSSNA I DOLBY ATMOS

LYSSNA I STEREO