Dolby Atmos Mastering

På den här sidan hittar du info om tjänsten Dolby Atmos Mastering. Vi på KMR Studios är stolta över att kunna erbjuda artister, band och skivbolag tjänster som håller en internationellt hög standard. 

I vår Dolby Atmos-certifierade musikstudio erbjuder vi en trygg och professionell miljö för kreativt skapande och för hållbar utveckling. I vårt väldesignade rum Studio A använder vi Genelec-högtalare (7.1.4), kalibrerade av Msonic och godkända av Dolby. Allt för att möjliggöra att högsta ljudkvalité kan uppnås. 

Kontakta oss gärna om du har frågor angående Dolby Atmos Mastering, pris eller om du vill beställa mastering av din musik. Vi finns här för att hjälpa dig att få ut det allra bästa av din musik!

 
 
Boka direkt
KMR Studios - Dolby Atmos Mastering

Vad ingår vid Dolby Atmos-mastering

Vid en Dolby Atmos mastering utför vi följande åtgärder:

  • Kvalitetetssäkrar mixen i vår Dolby Atmos-certifierade studio
  • Justerar om nödvändigt loudness enligt industristandard på ett sätt som inte kompromissar ljudkvalitén av din musik 
  • Kontrollerar att instrument inte överlappar eller krockar med varandra
  • Utvärderar och anpassar rörelser och placering av ljudobjekt för att skapa ett övertygande rum runt lyssnaren
  • När masteringen är klar så säkerställer vi att översättningen till hörlurar (stereo, binaural och spatial audio) är en god representation av atmosmixen
  • Av atmosmixen skapar vi även, utan extra kostnad, en stereomaster

Våra leveranser innehåller: 

  1. ADM-Master (Dolby Atmos-versionen)
  2. Stereo-Master (inkl. Apple Digital Master)
  3. Binural-version (för kvalitetskontroll)
  4. Spatial Audio-version (för kvalitetskontroll)

Du är varmt välkommen att sitta med i studion under arbetets gång.
Oavsett så ingår videomöten och obegränsat antal revideringar.

För teknikern som arbetar i hörlurar 

Är du en mixtekniker utan tillgång till ett certifierat system? Kanske sitter du i hörlurar och vill säkerställa att mixarna når en professionell nivå även utanför dina hörlurar? Kontakta oss så bokar vi in ett kort planeringsmöte. Baserat på mötet sätter vi sedan ihop en skräddarsydd offert med fast pris och leveransdatum. Vi erbjuder även inspirerande och utbildande föreläsningar som lämpar sig för verksamma tekniker, privatpersoner och artister.

Beställ offert

Mer om Dolby Atmos Mastering

Ett Dolby Atmos-projekt erbjuder friheten av upp till 128 separata ljudkanaler (till skillnad från stereo som har två) som kallas ljudobjekt. Ljudobjekten är individuella kanaler och finns därför inte samlade på en gemensam masterbuss som ett vanligt stereoprojekt. När man mastrar ett Dolby Atmos projekt öppnar man därför samma mixningssession men fokuserar istället på att förbereda låten för släpp. Vår erfarna och kompetenta personal är väl bekanta med de utmaningar och möjligheter som Dolby Atmos mastering erbjuder.

Musik vi mastrat i Atmos

Mer information

Filip Killander

Bokar du tid i Studio A eller tjänster inom mixning, mastering, post-produktion, Dolby Atmos och större musikprojekt så är det Filip Killander du kommer arbeta med. Med lång erfarenhet av att arbeta nära med artister och band så har han utöver sin expertis även en förmåga att skapa en trygg och inspirerande arbetsstämning i studion. 

Lyssna på musiken

Mer om KMR Studios

Vill du veta mer om vilka vi är innan du bestämmer dig för att arbeta med oss? Det låter klokt. På den här sidan kan du läsa mer om oss som jobbar på KMR Studios, hur vi arbetar och vad vi erbjuder mer än mixning och mastering.

 

Läs mer om företaget

KONTAKTA OSS


VÅR PORTFOLIO

LYSSNA I DOLBY ATMOS

LYSSNA I STEREO