KMR Studios x Yellow Music United

För våra kommande projekt
Från och med idag inkluderar våra musikprojekt sånglektioner. Detta i syfte att ge låten optimala förutsättningar att låta precis så bra som den kan och för att säkerställa att sångaren inte använder sig av skadliga sångtekniker som kan medföra långsiktliga skador på stämbanden! Men viktigast av allt så tror vi att detta kommer bli en häftig och rolig upplevelse för våra kära artister.

Boka projekt

För våra befintliga artister och musiker
Introduktionskursen är vanligtvis endast tillgängligt för den som går YMU:s grundutbildning inom sångteknik. Kursen består av tre lektioner som fokuserar på att bygga en grund från vilken du som sångare ska kunna hitta och utveckla din sångteknik. Genom samarbetet med YMU har du (som artist hos KMR) möjligheten att ta del av introduktionskursen utan att behöva binda dig till hela utbildningen (12 lektioner).

Ta del av erbjudande

För elever hos YMU
Vi har även öppnat upp våra dörrar för eleverna och sångfåglarna hos YMU. Under delar av deras utbildning inkluderas nu studiebesök hos KMR Studios i syfte att ge en insyn i hur arbetet som sångare eller producent kan se ut i praktiken.
Ta kontakt med oss idag, så berättar vi mer!

YMU’s Hemsida