Låt dig omslutas av ljud

Den 24 maj 2024 bjuder Andreas Hellqvist in entusiaster av musik, teknik och gemenskap till en omslutande ljudupplevelse – helt unik i sitt slag. The Quadraphonic Leslie Experience i Uppsala 2024, på Katalin Bar. Läs mer om tekniken och bakgrunden på projektets dedikerade hemsida. Eventet äger rum på fredag den 24 maj, med fri entré och en fantastisk lokal så är det ett event man verkligen inte vill missa.

Under 2022 startades projektet ”Quadrophonic Leslie Experience” av Andreas Hellqvist och hade sin premiär på sven under 2023. Under 2024 har Andreas komponerat och spelat in mer musik för projektet – den här gången skriven specifikt för detta projekt vilket delvis möjliggjorts av stöd från Konstnärsnämnden. Utöver konserten har detta även resulterat i ett album som släpps senare i år, men som kommer framföras på Katalin den 24e maj. Ljudet har mixats i Dolby Atmos och kommer även vara tillgänglig i stereo på samtliga streamingplattformar.
 
Läs mer om eventet på Facebook eller kontakta oss för mer information!

 
The Quadraphonic Leslie Experience Rig at Katalin Bar

Steget ut i atmosfären 

I strävan att erbjuda denna unika upplevelse för så många lyssnare som möjligt så tog Andreas hjälp av Uppsalas första Dolby Atmos-certifierade musikstudio – KMR Studios. Vi förstod direkt att detta var något vi ville vara en del av. Tekniken, ambitionen och upplevelsen – oemotståndligt.

  • Inspelningstekniker: Andreas Hellqvist
  • Mix- och Masteringtekniker: Filip Killander
  • Inspelningsstudio: Hellqvist HQ
  • Studio för mix- och mastering: KMR Studios

 

Om Dolby Atmos Event på Facebook
The-Quadraphonic-Leslie-Experience-Stage

Kontakta oss

KONTAKTA OSS


VÅR PORTFOLIO

LYSSNA I DOLBY ATMOS

LYSSNA I STEREO