Praktisera hos ett skivbolag

KMR Studios är både en plats (vår studio i Uppsala City) och ett community (en samling av artister, musiker och samarbetspartners). Vårt mål är att hjälpa till och få vara en del av resan när artister förverkligar sina drömmar. På den här sidan kan du läsa om vad vi erbjuder dig som vill söka praktikplats här, vad vi önskar att du erbjuder oss som praktikant samt hur du ansöker om praktikplats hos oss.

Sankt Olofsgatan 10A KMR Studios 2022 10 17-29

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder möjligheten att få insyn och vara delaktig i praktiskt arbete inom musikbranschen – med möjlighet för ett fortsatt samarbete efter praktiktiden. Vi är öppna för praktikanter inom musik, marketing och design.

Vad du erbjuder

Det vi letar efter är ödmjuka, driftiga och ambitiösa praktikanter som kan vara stöd i projekten vi har med våra artister. Arbetet kan vara alltifrån editering av sång och musikproduktion till hantering av sociala medier och editering av bilder.
Du är även minst 20 år.

Krav på praktikant

De minimikrav vi ställer på blivande praktikanter inom musikproduktion, mixning eller mastering är:

  • Du arbetar i Logic Pro X
  • Har någon version av Melodyne

Du som söker en praktiktjänst relaterad till grafisk formgivning (bild/video) behöver ha tillgång till Photoshop och Premier Pro, eller motsvarande.

Söker du en praktiktjänst relaterad till webbdesign/utveckling eller liknande områden så förväntar vi oss endast viss förförståelse för det du vill fördjupa dig inom.

 

Krav på praktikant

  1. Besvara och skicka in formuläret nedan. Ring oss inte. Vi sitter ofta i sessioner och har begränsad möjlighet att svara i telefon.
  2. I formuläret vill vi ha så mycket information som möjligt om dig och vad du vill utvecklas inom. Länkar, bilder, ljudklipp och texter. Ju mer desto bättre.
  3. Vi återkopplar till dig så snabbt vi kan. Vi svarar alltid, även när vi inte kan erbjuda en praktikplats.

Skicka in ansökan

Skicka inte en nerladdningslänk, utan gärna en länk så vi direkt kan lyssna på vad du skapat. Ansöker du inte om en musikrelaterad praktiktjänst så kan du lämna detta fält blankt.
Click or drag a file to this area to upload.
Läs hela vår integritetspolicy: https://killandermusicrecords.com/integritetspolicy/