Nu kan vi äntligen presentera öppningen av våran nya studio på St: Olofsgatan 10A i centrala Uppsala! Vi kommer nu kunna erbjuda två studios under ett och samma tak! Så det finns många anledningar att vara exalterad över de kommande månaderna. I detta nyhetsbrev kommer vi lista några av höjdpunkterna för er att se fram emot!

En plats. Två studios. Tusen möjligheter

I våra nya, stora och luftiga lokaler mitt i stan så har vi två studiorum designade för olika behov.

Studio B En riktigt bra studio för samarbeten, låtskrivning, intima konserter, fotografering, inspelning av sång och digital musikproduktion. Här finner du en fullt utrustad studio, en scen och ett barbord som är perfekt för ett mindre sällskap.

Studio A Vi har ihop med Dolby designat Studio A för att kunna leva upp till de ökande kvalitétskraven som ställs på en modern studio. Här hittar du Uppsalas första och enda Dolby Atmos studio (en av tolv i Sverige). Vi erbjuder också ett brett utbud av akustiska instrument och premium mikrofoner.

Läs mer om våra studios

Dolby Atmos certifierad studio

Vi är nu en av få studios i Sverige och den enda atmosstudion i Uppsala som är certifierade av Dolby. Detta innebär att vi är godkända som mixnings-, mastrings- och produktionsstudio för Dolby Atmos. För att fira detta så vill vi på KMR bjuda på en Atmos version för dig som bokar din nästa singel-release via oss under oktober månad!

Läs mer om Dolby Atmos
dolby atmos KMR Studios 2022

Ny tjänst för filmskapare

Nu erbjuder vi tjänster för spel, TV och filmskapare. Ljuddesign, postproduktion och mycket mer. På vår hemsida hittar du mer information om upplägg och tjänster.

Läs mer om ljuddesign
postproduktion KMR Studios 2022 10 17-12

Referens-lyssning i Atmos

Arbetar du också med musik och är nyfiken på Dolby Atmos? Du kanske har ett system hemma eller arbetar i hörlurar. Då är du varmt välkommen till oss för att få referenslyssna på dina projekt så du kan känna dig trygg i att ditt projekt kommer låta bra överallt.

Läs mer om våra studios
skapa musik hos KMR studios