ACOUSTIC VIBES – 1 oktober 2022 – Hotell Botanika

1:a oktober kan vi presentera vårat återkommande live event Acoustic Vibes på Hotell Botanika i Uppsala! 

Ett event där vi vill sprida en härlig stämning med musik från våra kära artister i en stämningsfull miljö. Premiären hölls i Hotell Botanikas lokaler i centrala Uppsala, ett väldigt lyckat event som verkligen levde upp till förväntningarna både för artisterna och publiken. Vi kommer börja 19:00 och kommer köra fram till 22:00, hoppas vi ses där!

Lorem ipsum dolor sit amet...

Banden och artisterna

Dessa kommer uppträda på Acoustic Vibes 1 oktober 2022

 

Daniel Petersson & Catarina Molarin

Där älven tar slut

Daniel Pettersson och Catarina Molarin bildade år 2017 bandet Där Älven Tar Slut. Daniel Pettersson är musiker och låtskrivare född 1977 och uppvuxen i Piteå. Hans egen poesi består av mångtydiga texter med vackra och inte sällan naturromantiska metaforer. Catarina Molarin är Sångerska och låtskrivare född 1980 i Västervik. I andra klass flyttade hon till Linköping. Catarina har en speciell och varm röst som uppskattas av många. Hon har också en kreativ hunger som driver henne till att skriva och att skriva och att skriva. Catarina har sjungit allt ifrån folkmusik till electro på svenska.

Lyssna på spotify
Alva Fährlin

Säg mig

Säg mig är låtarna som växte fram när låtskrivaren och producenten Alva Fährlin lämnade Stockholm för musiken. De handlar om att tycka om någon annan, och att sitta vid Piteälven och undra om man verkligen får tycka om sig själv.

Debutalbumet Hud släpptes den 29 maj 2020, efterlängtat av dem som gjort det, och några till.

Lyssna på spotify

Vad erbjuder Acoustic Vibes?

Nätverket

Duktiga artister och bra stämning lockar till sig människor som älskar musik. Acoustic Vibes är ett perfekt ställe att träffa verksamma personer inom musikbranchen och samtidigt få njuta av musik.

Vi sköter ljud och video/fotografering

Vi på KMR Studios är givetvis på plats och ser till att det låter, ser och känns bra. Vi ser även till att foton och videos tas för att föreviga varje event.

Bra vibes

Livemusik, trevligt sällskap, god mat och dryck är något som man sällan tackar nej till. Acoustic vibes erbjuder just detta och välkomnar alla till att vara med.

Är du ett företag eller privatperson som letar efter lösningar för livemusik?

Vi erbjuder hjälp med att hitta rätt trubadur eller band till ert event. Vi har ljudutrustning som ingår i priset, samt möjligheter att hjälpa till med marknadsföring av ert kommande evenemang. Eller om du driver en resturang och vill ha schysst stämning i lokalen, då kan man välja mellan piano eller gitarr (eller både och). Vi ser även till att ha med oss den ljudutrustning som är bäst lämpad för just er lokal.

Kontakta oss