ACOUSTIC VIBES – Hotell Botanika

1:a oktober kan vi presentera vårat återkommande live event Acoustic Vibes på Hotell Botanika i Uppsala! 

Ett event där vi vill sprida en härlig stämning med musik från våra kära artister i en stämningsfull miljö. Premiären hölls i Hotell Botanikas lokaler i centrala Uppsala, ett väldigt lyckat event som verkligen levde upp till förväntningarna både för artisterna och publiken. Vi kommer börja 19:00 och kommer köra fram till 22:00, hoppas vi ses där!

Dessa artister kommer uppträda på Acoustic Vibes 1 oktober 2022!

 

Daniel Petersson & Catarina Molarin

Lyssna på spotify

Alva Fährlin

Lyssna på spotify

Vad erbjuder Acoustic Vibes?

Nätverket

Duktiga artister och bra stämning lockar till sig människor som älskar musik. Acoustic Vibes är ett perfekt ställe att träffa verksamma personer inom musikbranchen och samtidigt få njuta av musik.

Ljud och Video/Fotografering

Vi på KMR Studios är givetvis på plats och ser till att det låter, ser och känns bra. Vi ser även till att foton och videos tas för att föreviga varje event.

Bra vibes

Livemusik, trevligt sällskap, god mat och dryck är något som man sällan tackar nej till. Acoustic vibes erbjuder just detta och välkomnar alla till att vara med.

Är du ett företag eller privatperson som letar efter lösningar för livemusik?

Vi erbjuder hjälp med att hitta rätt trubadur eller band till ert event. Vi har ljudutrustning som ingår i priset, samt möjligheter att hjälpa till med marknadsföring av ert kommande evenemang. Eller om du driver en resturang och vill ha schysst stämning i lokalen, då kan man välja mellan piano eller gitarr (eller både och). Vi ser även till att ha med oss den ljudutrustning som är bäst lämpad för just er lokal.

Kontakta oss