Fotostudion i Uppsala

KMR Studios rivstartar 2024

KMR har sedan start varit en plats där artister och band kan få hjälp med allt som har med musikskapande att göra. Det inkluderar till stor del allt som är relaterat till foto och video. Musikvideos och omslagsbilder som hjälper musiken fånga ögonkastet av både befintliga och potentiellt nya fans.

I syfte att kunna erbjuda våra tjänster även utanför musikvärlden så tar vi idag ett stort steg och lanserar Fotostudion i Uppsala. En plats där alla kan få hjälp med allt som har med foto och video att göra. Privatpersoner, företag, artister och band.

Fotostudion har tagit över det som vi tidigare kallade Studio B. Och Studio A heter numera Musikstudion. Enkelt och tydligt. Fotostudion kommer drivas som ett separat företag men är tight kopplat till KMR:s grundvärderingar och arbetssätt. Ansvarig i studion är Erik Almqvist, som ni kan läsa mer om på Fotostudion nya hemsida – länk finns i bio.

Välkommen till KMR Studios; Musikstudion och Fotostudion.

Med sikte på framtiden

På samma vis som KMR Studios visat upp ett nätt sätt att arbeta på som musikstudio och skivbolag så är ambitionen att göra en liknande revolution i foto och filmvärlden. Vi vill göra det lätt för alla att skapa högkvalitativt innehåll som stärker relationen mellan människor.

I syfte att fira lanseringingen har vi satt ihop några riktigt bra erbjudanden som vi gömt på två lättåtkomliga platser:

  • I den nylanserade SAMI-Appen 
  • I vårt nyhetsbrev

Har ni frågor om detta går det fint att kontakta oss för mer information så berättar vi mer än gärna om erbjudandena.

Senaste nyheterna

The Quadraphonic Leslie Experience

Den 24 maj 2024 bjuder Andreas Hellqvist in entusiaster av [...]

Från vardagsrum till biograf

KMR Studios i Uppsala hjälpte artister att spela in, ge [...]

KMR Studios lanserar: Fotostudion

Läs om KMR Studios nya stora satsning; Fotostudion. En plats [...]

Gamla Uppsala Kyrka i Dolby Atmos

Under produktionen av singeln "Va dig själv" med hiphop-artisten Mujinga [...]

Kontakta oss

KONTAKTA OSS


VÅR PORTFOLIO

LYSSNA I DOLBY ATMOS

LYSSNA I STEREO