Letar du efter en mer smidig lösning för att lyssna på din osläppta musik? I den här artikeln kommer vi förklara vad Dropbox och Evermusic är för tjänster och hur du kan använda dessa för att smidigt lyssna på din musik. Vi kommer också ge dig en steg för steg guide i hur du synkar din Dropbox till Evermusic.

Dropbox – en lagringstjänst

Dropbox är precis som Google Drive och iCloud, en molnbaserad lagringstjänst. Du kan lagra och dela filer, samarbeta i realtid och få åtkomst till dina filer från olika enheter. Dropbox erbjuder också säkerhetskopiering och återställning av filer om något skulle hända med någon av dina enheter. Dessutom kan du integrera Dropbox med andra verktyg och program för att optimera din arbetsprocess och ett av dessa exempel är Evermusic.

Vad är Evermusic?

Evermusic är musikspelare som ger dig möjlighet att hantera din musik från olika molnlagringstjänster och enheter.

Appen fungerar som en musikströmningstjänst och finns att ladda ner på Apples App Store. Du kan ansluta till de mest populära molntjänsterna som Dropbox, Google Drive, One Drive med fler för att ladda upp, organisera och skapa spellistor med din musik. Appen gör det möjligt att få åtkomst och spela din musik varsomhelst och när som helst. Evermusic erbjuder också offline-spelning, vilket innebär att du kan lyssna även när du inte har internetkoppling. En av de bästa funktionerna är dess förmåga att spela upp musik i de mest populära ljudformaten. Appen stödjer alltså både högupplösta filformat men också Apple Spatial Audio. 

När du arbetar med KMR Studios

När du arbetar med KMR så använder vi oss av Evermusic och Dropbox. Vilket gör att du direkt efter sessionen kan lyssna på låten på repeat eller testa hur den låter i Spatial Audio (Dolby Atmos).

Musikprojekt hos KMR Studios

Synka din Dropbox med Evermusic: En steg-för-steg-guide

För närvarande är denna tjänst endast tillgänglig för användare med en iPhone.

  1. Ladda ner Dropbox via App Store
  2. Logga in (bli medlem om du inte redan är det)
  3. Ladda ner Evermusic på App Store
  4. Öppna Evermusic. När du öppnar appen för första gången kommer du få välja vilka molntjänster du vill synka appen med. Välj Dropbox
  5. Godkänn att Evermusic får synka med Dropbox

Klart! Nu kan du lyssna på all musik du har i din Dropbox direkt från Evermusic!

Vill du boka studioinspelning?

Har du en låt du vill spela in? Hos KMR Studios kan du spela in sång, akustisk/elgitarr, bas och mycket annat tillsammans med en kunnig inspelningstekniker. Utöver detta erbjuder vi låtskrivningssessioner, rådgivning/coachning, mix, master och annat kul.

Låter det intressant?
Tveka inte att kontakta oss!

Utforska artiklar

Musiktävlingar för nyetablerade artister

Som nyetablerad artist i Sverige och Norden finns det flera musiktävlingar och tävlingsliknande evenemang som [...]

Synka din Dropbox till Evermusic

Letar du efter en mer smidig lösning för att lyssna på din osläppta musik? I den här [...]

Vad är Hyper-Follow?

Hyper-Follow är en produkt som DistroKid tillhandahåller de som släpper musik via deras webbtjänst. Tjänsten fungerar [...]

Slå igenom som artist med Tiktok 2023

2023 är här och Tiktok är fortfarande det bästa sättet för artister att slå igenom. [...]

Utforska alla artiklar
Ta kontakt med oss!    Portfolio

    Lyssna vart du vill