Uppsala, [2023-08-31] kl. 17.20 – 18.40 – KMR Studios, Dolby, Avid, och msonic bjuder in musikfantaster att uppleva musik skapad i Dolby Atmos – hos Nordisk Films biograf i Uppsala.
 
Utöver att utforska vad formatet kan erbjuda artister och entusiaster, kommer vi även att arrangera en workshop före huvudeventet för musiktekniker som är intresserade av att ta steget in i Dolby Atmos-världen. Ingen tidigare erfarenhet av Dolby Atmos krävs!
 
Tillsammans kommer vi föra en diskussion kring tekniken bakom Dolby Atmos med fokus på hur ni deltagare kan komma igång med att implementera framtidens teknik i era egna studios. Det kommer finnas gott om tid att ställa frågor och lyssna på exempel.
 
Värdar
  • Marcus Bergqvist (msonic)
  • Patrick Lundin (Genelec)
  • David Ziegler (Dolby)
  • Filip Killander (KMR Studios)
Det finns begränsat antal platser för att säkerställa att det finns tillräckligt med tid för diskussion och frågor. Så var snabb med att säkra din plats. 
 
Varmt rekommenderat är att stanna kvar efter workshoppen. Då kommer vi ha en visning av 8st musikvideos för 8 artister (i Dolby Atmos givetvis).
 
Biljetter till evenemanget finns tillgängliga till priset av 150kr per plats. Dessutom ingår en portion popcorn och en läsk i biljettpriset för att förhöja upplevelsen ytterligare. Platsbokning erbjuds inte, så det är först till kvarn som gäller. Det finns gott om gratis parkeringsplatser precis utanför biografen för att underlätta för besökarna.

Senaste nyheterna

Dolby Atmos Workshop

Uppsala, [2023-08-31] – KMR Studios, Dolby, Avid, och msonic bjuder in musikfantaster att uppleva musik [...]

The Dolby Atmos (Music) Experience

Upplev Dolby Atmos-musik på Nordisk Films biograf i Uppsala - 31 augusti. [...]

KMR Studios revolutionerar musikprojekt

Upptäck KMR Studios revolutionerande musikprojekt - en komplett lösning för artister att skapa, producera och [...]

Upptäck Dolby Atmos

Utforska den banbrytande ljudtekniken Dolby Atmos och upplev musik på en ny nivå. Upptäck fördelarna [...]

Kontakta oss

Ta kontakt med oss!    Portfolio

    Lyssna vart du vill