Upplev framtidens ljud – idag

Uppsala, [2023-08-31] kl. 19.00 – 21.00 – KMR Studios, Dolby, Avid och msonic går samman för att bjuda in musikfantaster till en enastående musikupplevelse i Dolby Atmos på Nordisk Films biograf i Uppsala.

Under kvällen kommer publiken att få njuta av framtidens ljudformat, Dolby Atmos, genom att uppleva åtta musikvideos från åtta olika artister på den stora duken! Eventet syftar till att utforska de spännande möjligheterna som Dolby Atmos erbjuder artister och musikentusiaster både i och utanför en biograf.

”THE DOLBY ATMOS (MUSIC) EXPERIENCE” är en kväll för alla som älskar musik, oavsett tidigare kunskaper inom ljudteknik. Det är en unik chans att bli förtrollad av musikens kraft och närvaro som Dolby Atmos erbjuder. 

Biljetter till evenemanget finns tillgängliga till priset av 150kr per plats. Dessutom ingår en portion popcorn och en läsk i biljettpriset för att förhöja upplevelsen ytterligare. Platsbokning erbjuds inte, så det är först till kvarn som gäller. Det finns gott om gratis parkeringsplatser precis utanför biografen för att underlätta för besökarna.

The Dolby Atmos Music Experience

Deltagande artister

Lyssna på artisterna

Kontakt

Har du några frågor angående evenemanget, är du välkommen att kontakta KMR Studios via valfritt socialt medium, e-post eller telefon. För kontaktinformation, vänligen besök vår hemsida eller skicka ett mail till info@killandermusicrecords.com.

Det här är en unik chans att uppleva musik på ett sätt du aldrig tidigare har gjort. Missa inte ”The Dolby Atmos (Music) Experience” på Nordisk Films biograf i Uppsala. Se till att säkra dina biljetter idag!

Senaste nyheterna

Dolby Atmos Workshop

Uppsala, [2023-08-31] – KMR Studios, Dolby, Avid, och msonic bjuder in musikfantaster att uppleva musik [...]

The Dolby Atmos (Music) Experience

Upplev Dolby Atmos-musik på Nordisk Films biograf i Uppsala - 31 augusti. [...]

KMR Studios revolutionerar musikprojekt

Upptäck KMR Studios revolutionerande musikprojekt - en komplett lösning för artister att skapa, producera och [...]

Upptäck Dolby Atmos

Utforska den banbrytande ljudtekniken Dolby Atmos och upplev musik på en ny nivå. Upptäck fördelarna [...]

Kontakta oss

Ta kontakt med oss!    Portfolio

    Lyssna vart du vill