KMR Studios har blivit certifierade av Apple Music och har numera ett Apple Digital Masters certifikat. Apple Digital Masters är en kvalitetsstämpel som Apple delar ut till de studios de anser lever upp till en viss kvalitetsnivå. De ska ha ett workflow som säkerställer att musiken får bästa förutsättningar att låta bra oavsett vart den spelas.

Vad innebär certifikatet?

För dig som artist innebär stämpeln, förutom att du får en otroligt bra kvalité på din låt, en fantastisk möjlighet för dig som vill att deras låtar ska hamna på Apples spellistor. Detta eftersom Apple Music har dedikerat en hel sektion av deras plattform till Apple Digital Masters. Det enda sättet du kan få en sådan stämpel är att din låt blir mastrad och inlämnad av en Apple Digital Masters certifierad studio.

Som tekniker är ditt mål att kunna leverera så bra material som möjligt till dina kunder. Med hjälp av Apple Digital Masters stämpeln kan du garantera att din musik är fri från klippning och levererar det bästa ljudet möjligt.

Fördelen med att lyssna på musik med Apple Digital Masters stämpel är att låtarna kommer låta näst intill exakt som den lät i studion den spelades in i och du är garanterad högsta möjliga ljudkvalitet. Dessutom vet du som lyssnare att artisten du lyssnar på värdesätter musik med bra kvalitet.

För vidare läsning och djupare förståelse kolla in vår artikel: Vad är Apple Digital Master?

KMR Studios som certifierad Apple Digital Masters Studio

Vi kan garantera att din låt kommer vara av högsta möjliga kvalitet utan brus, distorsion eller klippning. Låter detta intressant? Tveka inte att höra av er till oss!

Utforska musikstudion

Senaste nyheterna

The Quadraphonic Leslie Experience

Den 24 maj 2024 bjuder Andreas Hellqvist in entusiaster av musik, teknik och gemenskap till [...]

Från vardagsrum till biograf

KMR Studios i Uppsala hjälpte artister att spela in, ge ut och få deras musik [...]

KMR Studios lanserar: Fotostudion

Läs om KMR Studios nya stora satsning; Fotostudion. En plats för alla som behöver proffsiga [...]

Gamla Uppsala Kyrka i Dolby Atmos

Under produktionen av singeln "Va dig själv" med hiphop-artisten Mujinga så åkte vi ut till [...]

Kontakta oss

KONTAKTA OSS


VÅR PORTFOLIO

LYSSNA I DOLBY ATMOS

LYSSNA I STEREO