Efter Killander Music Records (KMR) stora satsning i höstas ökade antalet nya spännande samarbeten och erbjudanden komma in till bolaget. En av dessa, var frågan om en intervju från Sveriges Kompositörer och Textförfattare (SKAP).

Intervjun gjordes med KMR’s VD, Filip Killander. När SKAP intervjuar Filip Killander förklarar Filip tanken bakom denna ambitiösa satsning och hur tankarna för framtiden ser ut. 2022 har varit året då KMR exploderat i storlek och räckvidd inom flera områden. En av de största förändringarna är flytten till de nya lokalerna i Uppsalas hjärta. Ett stenkast från Uppsala domkyrka. 

De nya lokalerna erbjuder artister och kreatörer två olika studiorum varav ett av rummen, Studio A, är designat med hjälp av Dolby. Det är även certifierat som en av få Dolby Atmos studios i Sverige (Uppsalas första!). 

I artikeln berättas det även om hur Filips karriär och tidigare erfarenheter har gynnat framfarten för KMR Studios. 

Läs hela intervjun hos SKAP.se

Dolby Atmos

Hos Uppsalabolaget KMR Studios slår det gnistor kring den exponentiella utveckligen. Certifierade av Dolby som Uppsalas första Dolby Atmos studio, intervjuer, föreläsningar och en rad nya tjänster – nu även för filmskapare och skivbolag. 
Hos KMR kan kreatörer få hjälp med inspelning, post-produktion, mixning, mastering i Dolby Atmos. Skivbolag kan få stöd i att modernisera deras artisters kataloger. Ta kontakt idag för mer information! 

Läs mer om Dolby Atmos Kontakt

Fler nyheter

The Quadraphonic Leslie Experience

Den 24 maj 2024 bjuder Andreas Hellqvist in entusiaster av musik, teknik och gemenskap till [...]

Från vardagsrum till biograf

KMR Studios i Uppsala hjälpte artister att spela in, ge ut och få deras musik [...]

KMR Studios lanserar: Fotostudion

Läs om KMR Studios nya stora satsning; Fotostudion. En plats för alla som behöver proffsiga [...]

Gamla Uppsala Kyrka i Dolby Atmos

Under produktionen av singeln "Va dig själv" med hiphop-artisten Mujinga så åkte vi ut till [...]

Kontakta oss

KONTAKTA OSS


VÅR PORTFOLIO

LYSSNA I DOLBY ATMOS

LYSSNA I STEREO